ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Joe Biden a înghețat din nou, de data aceasta în timp ce se afla pe scenă în timpul unei strângeri de fonduri. Obama l-a luat de mână și l-a condus în afara scenei.
 

Biden și Obama au participat la evenimentul de strângere de fonduri din Los Angeles, alături de celebrități precum George Clooney, Julia Roberts, prezentatorul de talk-show-uri nocturne Jimmy Kimmel, Jack Black și Jason Bateman, printre mulți alții. Înaintea strângerii de fonduri, s-a raportat că echipa lui Biden a strâns peste 28 de milioane de dolari.

"Biden îngheață înainte ca Obama să-l apuce de braț și să-l conducă în afara scenei", a scris Comitetul Național Republican pe X. "Yikes!"

"Obama trebuie să îl apuce de mână pentru a-i semnala că este timpul să se miște și apoi are mâna pe spatele lui tot timpul pentru a-l ghida în afara scenei", a scris o altă persoană. "Biden nu este în regulă. Toți vă vor spune să nu vă credeți ochii, dar Doamne, este evident", au transmis alți utilizatori pe X.