ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Administrația Biden nu a glumit atunci când a anunțat obligativitatea vaccinării. Intenționează să o implementeze cu toată forța de care dispune. Și cu orice preț.

Nancy Pelosi, președinta Camerei Reprezentanților, a introdus pe șest, sâmbătă, 25 septembrie 2021, un mecanism de aplicare a vaccinării obligatorii în proiectul legii Bugetului, botezate de „reconciliere”, de 3,5 trilioane de dolari.

Aceasta a trecut de Comisia de Buget a Camerei și a fost trimisă spre dezbatere în plen.

Ascunse la pagina 168 a mega-proiectului, care numără nu mai puțin de 2.465 de pagini, sancțiunile merg de la amenzi de 70.000 la 700.000 de dolari FIECARE pentru companiile care nu impun vaccinarea obligatorie a angajaților lor.

Nivelul amenzilor este unul colosal, chiar și pentru cele mai bogate companii.

După cum a amintit Tucker Carlson în editorialul său de joi seara, de la Fox News, în luna iunie guvernul federal a sancționat o companie chimică din Virginia de Vest, după ce o explozie în uzină a omorât un angajat și a trimis alți doi la spital.

În acest caz de o gravitate excepțională, amenda a fost de 12.288 de dolari.

Așadar, încălcarea legii vaccinării este considerată de 58 de ori mai gravă decât uciderea unui om și rănirea altor doi.

Aplicarea unor asemenea amenzi poate atrage falimentul rapid al companiilor și odată cu el dispariția locurilor de muncă și o explozie a șomajului.

La începutul lunii, Joe Biden a adoptat un ton agresiv la adresa Republicanilor care au amenințat administrația cu acțiuni în justiție împotriva obligativității vaccinării:

„Atacați-o!... Noi nu ne jucăm!”