ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Casa Albă a creat un set video special pentru diverse evenimente ale președintelui Joe Biden care sunt difuzate online sau transmise ca videoconferințe, potrivit Breitbart.

În timp ce Biden s-a așezat pe un scaun și și-a suflecat mânecile pentru a-și face luni vaccinul de rapel, fereastra din spatele său arăta o priveliște frumoasă.
 

Dar președintele nici măcar nu se afla la Casa Albă. Totul a fost o iluzie atent creată.

În schimb, el se afla pe un nou platou de filmare în South Court Auditorium din clădirea Eisenhower Executive Office Building, peste drum de adevărata Casă Albă.

Priveliștea de la fereastra din Rose Garden pare a fi un ecran digital - reprezentând ceea ce ar putea fi, teoretic, priveliștea dacă te-ai uita dinspre Casa Albă.
 

Alte evenimente prezintă ecrane care înfățișează diferite priveliști exterioare.

În timpul unui eveniment al lui Biden despre încălzirea globală, una dintre ferestre a arătat vederi artificiale ale unor panouri solare.
 


Personalul lui Biden organizează acum mai multe evenimente de la Casa Albă în decorul artificial care înfățișează Casa Albă, mai ales dacă acestea includ apeluri de videoconferință în direct.

Fotografiile din culisele decorului arată că acesta include o gamă largă de lumini, echipamente digitale și optice pentru ca președintele să arate cât mai bine pe video - și pentru a face să pară că vorbește lumii de la Casa Albă.

Fotografiile setului au stârnit discuții online despre strategia mediatică a președintelui, amintind de setul video construit special în subsolul casei sale din Delaware în timpul campaniei prezidențiale din 2020.

Rămâne neclar de ce personalul Casei Albe crede că este mai ușor să creeze un platou fals al Casei Albe peste drum în loc să transmită din clădirea reală a Casei Albe.