ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele american Joe Biden l-a numit "măcelar" pe liderul rus Vladimir Putin și a explicat cum ar putea SUA să protejeze Ucraina, scrie UkrainskaPravda, citat de mariustucă.

Biden a vorbit despre posibilitatea de a strânge fonduri suplimentare prin creșterea taxelor pentru miliardarii din Statele Unite. El a menționat că, dacă miliardarii ar plăti o rată a impozitului federal de 25%, aceasta ar putea genera 400 de miliarde de dolari în următorii 10 ani.

„Imaginați-vă ce am putea face cu asta. Am putea face atât de multe lucruri – în consecință – inclusiv în cele din urmă să ne asigurăm că protejăm Ucraina de acel măcelar Putin”, a spus Biden.

În februarie, Biden l-a numit pe Vladimir Putin „fiu de cățea nebun” în timpul unui eveniment de strângere de fonduri din San Francisco. Kremlinul a numit aceste cuvinte „rușinoase”.
 
Președintele american Joe Biden l-a numit „măcelar” pe omologul său rus Vladimir Putin pentru prima dată în martie 2022, în cursul unei întâlniri, la Varșovia, cu refugiații ucraineni.