ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Responsabilii pentru falimentul Silicon Valley Bank (SVB) și al instituției financiară Signature Bank vor "fi trași la răspundere", a promis duminică președintele american Joe Biden, relatează Știripesurse.

"Sunt ferm hotărât ferm să îi trag la răspundere pe cei responsabili pentru această mizerie", a spus Biden într-un comunicat, dând asigurări că "poporul american și companiile americane pot avea încredere că depozitele lor bancare vor fi acolo când vor avea nevoie".

Pe de altă parte, Joe Biden a anunțat că ține un discurs luni dimineață pentru a-i asigura pe americani cu privire la sistemul bancar, după falimentul Silicon Valley Bank și Signature Bank.

"Voi comenta cum vom menține un sistem bancar rezilient pentru a ne proteja redresarea economică istorică", a declarat el într-un comunicat duminică seara.