ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Minunile medicinei moderne? Parcă mai ieri relatam despre noua variantă COVID care provine din Africa. Dar, în câteva ore, existau deja vaccinuri pentru noua variantă, scrie site-ul Info Wars.

Reuters raporta în urmă cu 2 zile:

„Novavax Inc (NVAX.O) a declarat vineri că a început să lucreze la o versiune a vaccinului său COVID-19 pentru a viza varianta detectată în Africa de Sud și că va avea vaccinul gata pentru testare și producție în următoarele câteva săptămâni.

Vaccinul COVID-19 al companiei conține o versiune reală a proteinei spike a virusului care nu poate provoca boli, dar poate declanșa sistemul imunitar. Dezvoltatorul de vaccinuri a declarat că a început să dezvolte o proteină spike în mod specific pe baza secvenței genetice cunoscute a variantei, B.1.1.1.529.

Vaccinul de la Novavax a primit prima aprobare de utilizare de urgență la începutul acestei luni în Indonezia, urmată de Filipine. Alți dezvoltatori de vaccinuri, inclusiv BioNTech SE din Germania și Johnson & Johnson, au declarat că testează eficiența vaccinurilor lor împotriva noii variante, care este denumită Omicron de către Organizația Mondială a Sănătății”.


„Wow, acum 72 de ore nimeni nici măcar nu auzise de numele variantei Omicron.  Acum, în mai puțin de trei zile, a fost identificată o variantă, au fost oprite călătoriile la nivel mondial, au fost declarate stări de urgență, iar acum vedem că o companie farmaceutică anunță testarea vaccinului specific variantei care va începe în SUA în câteva săptămâni.  Această relație a guvernului cu Big Pharma generează cu siguranță o acțiune rapidă, nu-i așa?”

Printre companiile care au donat pentru Novavax, se numără și Bill and Melinda Gates Foundation, cu 15 MILIOANE de dolari numai un grant...