ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce Pfizer și Moderna fac presiuni pentru a le fi aprobate vaccinurile COVID la copii începând cu vârsta de 5 ani, Pfizer a anunțat că a început testele pentru a studia efectele unei a treia doze la bebeluși și preșcolari.

Potrivit Associated Press, Pfizer a făcut anunțul după ce o analiză preliminară a demonstrat că vaccinurile nu produc o reacție imună suficient de puternică la copiii de 2-4 ani, așa cum se aștepta.

Prin urmare, a început să testeze efectele unei a treia doze.

O versiune a vaccinului Pfizer pentru copii este deja disponibilă pentru grupa de vârstă 5-11 ani: ea reprezintă a treia parte din cantitatea de ser inoculată adulților și tuturor persoanelor peste 12 ani.

Pentru copiii sub 5 ani, doza testată de Pfizer este și mai mică: o zecime din cea rezervată adulților.

În mod bizar, răspunsul imun prea mic nu a determinat Pfizer să mărească doza, ci să încerce efectul unei a treia injecții asupra copilașilor supuși testului, care au vârste cuprinse între 6 luni și 5 ani.

A treia doză se preconizează a fi administrată la două luni după rapel.

Până când se va stabili eficiența ȘTIINȚIFICĂ, este de pe acum clar că ideea are o mare eficiență ECONOMICĂ, sporind vânzările de doze cu 50%.

Perseverența de a-i înțepa pe copii cu un ser experimental, în condițiile în care, pentru ei, riscurile COVID sunt practic nule, este de-a dreptul diabolică.

Potrivit unei cercetări științifice publicate în septembrie 2021, rata de mortalitate la copiii sub 5 ani este de 0,02%. Adică, din punct de vedere al relevanței statistice, ZERO.

Recent, 16.000 de medici și experți din domeniul sănătății, în frunte cu celebrul doctor Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARN mesager, au semnat un apel prin care cer oprirea vaccinării copiilor cu serurile experimentale COVID, din cauza pericolului unor efecte adverse ireversibile.