ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 15:00:  Bilanțul victimelor seismului care a lovit luni Turcia și Siria se ridică la peste 11.200 de morți, potrivit celor mai recente cifre comunicate miercuri.

ACTUALIZARE 13:00: Numărul victimelor decedate în urma cutremurelor din Turcia și Siria a ajuns la aproape 9.000. În Turcia au murit până acum 6.957 de persoane, în timp ce în Siria sunt 2.500 de morți, conform RomâniaTV.
 
Peste 8.100 de decese au fost anunțate în urma cutremurelor din Turcia și Siria, iar bilanțul morților încă continuă să crească de la o oră la alta, transmite Antena3.

Echipele de salvare mai au la dispoziție mai puțin de 24 de ore înainte ca șansele de a găsi oameni în viață să devină foarte mici. Fiecare minut contează, fiecare moment prompt de intervenție înseamnă o viață salvată, un om scos la suprafață de sub dărâmături.

Eforturile sunt însă îngreunate de vremea rece și de ninsorile care s-au abătut acum asupra Turciei.

Peste 8,100 de oameni au fost găsiți deja fără suflare în Turcia și în Siria, însă numărul deceselor ar putea ajunge la 20.000 anunță OMS.

Datele arată în felul următor:

  • 5.894 de morți în Turcia
  • 2270 de morți în Siria