ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Multimiliardarul și falsul filantrop Bill Gates spune că, în cazul unor viitoare pandemii, este nevoie de o cooperare politică mai puternică, chiar și între dușmani. El a declarat luni, în fața unei audiențe de la centrul de reflecție Lowy Institute din Sydney, că nu ar spune că nicio țară nu a reacționat complet corect la COVID-19, potrivit aap.com.

Gates a lăudat politicile Australiei, care au contribuit la menținerea unor rate scăzute de infecție înainte de lansarea vaccinurilor.

Unele dintre lucrurile care ies în evidență sunt faptul că Australia și alte șapte țări au făcut diagnostice la scară de populație încă de la început și au avut politici de carantină ... ceea ce a însemnat menținerea unui nivel scăzut de infecție în primul an, când nu existau vaccinuri", a spus dl Gates.

Falsul filantrop a declarat că este nevoie de o ordine internațională stabilă, bazată pe voință politică reciprocă, pentru a face față viitoarelor pandemii.

„Singurul lucru care încă atârnă în balanță este dacă vom avea capacitatea globală și la nivel regional și național, ceea ce ar însemna că, atunci când apare o amenințare (de boală infecțioasă), vom acționa în așa fel încât aceasta să nu se extindă la nivel global. Trebuie să facem din cinci în cinci ani un exercițiu cuprinzător atât la nivel național, cât și la nivel regional de pregătire pentru pandemii și este nevoie de un grup global care să acorde punctaj tuturor".

El a criticat Statele Unite, sub conducerea lui Donald Trump, care amenința să se retragă din Organizația Mondială a Sănătății și să rețină finanțarea organizației globaliste. Gates a pledat pentru o consolidare a resurselor pentru organismul internațional de sănătate. De asemenea, el a spus că politica SUA și, prin extensie, cea a Australiei, față de China, are nevoie de o abordare politică mai conciliantă și mai cooperantă în abordarea unor probleme majore, cum ar fi schimbările climatice.

„Văd ascensiunea Chinei ca pe o victorie uriașă pentru lume... mentalitatea actuală a SUA față de China, care este reciprocă, este un fel de mentalitate greșită. Acest lucru ar putea să ducă la ceva foarte negativ".

Sâmbătă, Gates s-a întâlnit cu prim-ministrul Anthony Albanese la Kirribilli House din Sydney pentru a discuta despre schimbările climatice, sănătate și provocările energetice.