ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bill Gates, „stăpânul vaccinurilor”, are darul prevestirii. Noua epidemie a variola de maimuță, care a lovit deja homosexuali din mai multe țări - din motive ușor de înțeles - a fost anunțată de miliardarul malthusianist în urmă cu 6 luni.

Gates a „prezis” noi pandemii și atacuri biologice, cu virusul variolei. Fondatorul Microsoft a cerut înființarea unei forțe de acțiune globală a OMS - Pandemic Task Force - care să înceapă să primească finanțări de zeci de miliarde de dolari.

Numai așa va putea fi oprită o nouă pandemie, de variolă, a spus Gates, în noiembrie 2021. Este vărsatul de maimuță pandemia care ne va închide din nou în case?

Culmea, în aceeași perioadă, FBI a deschis o anchetă după ce niște fiole cu variolă au fost găsite într-un laborator Merck din Pennsylvania. CDC susținea că ar fi vorba de virusul vaccinia, utilizat în vaccinul antivariolic.

În 2015 și apoi din nou, în 2017, Bill Gates a „prevăzut” pandemia de Covid.

Fondatorul Microsoft a declarat la Conferința pentru Securitate de la Munich din 2017 că suntem amenințați de o pandemie apocaliptică, asemănătoare cu epidemia de gripă din 1918, când aproximativ 50 de milioane de oameni au murit. O astfel de criză ar putea să izbucnească în următorii 10-15 ani, a avertizat miliardarul, după cum a scris chiar ActiveNews la vremea respectivă.

El a vorbit și despre amenințările bioterorismului, afirmând că este foarte posibil ca un inginer genetician să folosească computere pentru a crea un patogen sintetic, transmisibil pe calea aerului și care ar putea să afecteze o parte importantă din populație foarte repede, scriau jurnaliștii de la Huffington Post.

„Următoarea epidemie ar putea izbucni pe un ecran al unui computer, realizată de un terorist cu scopul de a crea o versiune sintetică a virusului varicelei sau o tulpina extra-contagioasă și mortală de gripă”, a declarat miliardarul.

„Fie că se va întâmpla în mod natural sau artificial epidemiologii spun că un patogen rapid transmisibil pe calea aerului ar putea omorî mai mult de 30 de milioane de oameni în mai puțin de un an”, afirma Bill Gates.

În 2011, miliardarul american susținea că populația planetei poate fi redusă cu 10-15% „dacă facem o treabă bună”:

Dacă ne descurcăm foarte bine cu noile vaccinuri, sistemul de sănătate și serviciile de sănatate a reproducerii (avort), am putea reduce (populația planetei) cu 10% sau 15%”, spunea Gates la o conferință TED.

Vedeți VIDEO: A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS