ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prin intermediul fundației caritabile pe care o controlează împreună cu fosta sa soție, Bill Gates, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri la nivel mondial și cofondator al Microsoft, a vândut toate acțiunile pe care le avea la Fondul Proprietatea, scrie ZF, citat de știripesurse. 

Acest lucru a avult loc înainte de a începe procesul de listare a „Hidroelectrica”.

Conform celor mai recente date, la finalul anului 2021, în portofoliul de investiții al așa-zisei  „fundații caritabile” deținută de strașninca familie globalistă,  Bill și Melinda Gates, nu mai figurează investiția la Fondul Proprietatea, cea care la final de 2020 avea o valoare de 3,6 mil. dolari (18 mil. lei), iar la final de 2019 circa 8,8 mil. dolari (45 mil. lei).

Investițiile erau prin intermediul certificatelor de depozit globale, adică acțiunile Fondului Proprietatea tranzacțio­nate pe bursa de la Londra.