ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miliardarul Bill Gates, fondatorul Microsoft, a cerut guvernelor să cheltuiască și mai mulți bani pentru a se pregăti pentru potențiale pandemii și atacuri biologice viitoare, dând exemplul virusului variolei, potrivit publicației Info Wars.
 
Prezent miercuri în cadrul unui interviu acordat în cadrul emisiunii Policy Exchange cu președintele Comisiei pentru sănătate, Jeremy Hunt, Gates a cerut crearea unui nou organism al Organizației Mondiale a Sănătății.

În timpul ședinței, Gates a sugerat ca zeci de miliarde de dolari să fie cheltuite pentru înființarea unui "Grup operativ pentru pandemii" al OMS.

Miliardarul globalist a susținut că, deoarece a "prezis" că lumea nu va fi pregătită pentru actuala pandemie Covid-19 într-un Ted Talk din 2015, omenirea ar trebui să țină cont de noile sale avertismente.
 
El a laudat modalitațile draconice prin care Australia și Noua Zeelandă acționează în acest moment împotriva populației.
  

 
În ceea ce privește finanțarea următorului val de pregătire pentru pandemii, Gates a cerut ca SUA și Marea Britanie să fie principalii finanțatori.

"Va fi nevoie probabil de un miliard de dolari pe an pentru un grup operativ pentru pandemii la nivelul OMS, care să se ocupe de supraveghere și să facă ceea ce eu numesc "jocuri cu germeni"", a declarat el pentru Hunt.

"Jocurile cu germeni" pe care Gates le descrie, implică situații ipotetice, ca de exemplu: ce ar fi de făcut "dacă un bioterorist ar aduce variola în 10 aeroporturi?".

"Există epidemii provocate în mod natural și epidemii provocate de bioterorism care ar putea fi chiar mult mai grave decât cele pe care le-am experimentat astăzi", a explicat el.  

Gates a cerut mai multe fabrici pentru a produce "vaccinuri ieftine, pentru a eradica gripa, pentru a scăpa de răceala comună, pentru a face din vaccinuri doar un mic plasture pe care îl pui pe braț".

Vorbind aproape ca o persoană care se angajează într-un șantaj, Gates a spus cu sarcasm că trilioanele de dolari și milioanele de vieți pierdute în timpul pandemiei Covid ar trebui să fie suficiente pentru a convinge națiunile să cheltuiască mai mult pentru pregătirea pentru pandemii.

Fondatorul Microsoft nu este singura persoană îngrijorată de revenirea variolei prin intermediul bioteroriștilor.

În iunie, FDA a aprobat Tembexa (brincidofovir) pentru tratarea variolei.

Potrivit site-ului web al FDA, "Deși Organizația Mondială a Sănătății a declarat eradicată variola, o boală infecțioasă contagioasă și uneori fatală, în 1980, există de mult timp preocupări legate de faptul că virusul care provoacă variola, virusul variola, ar putea fi folosit ca armă biologică".

Agenția federală a aprobat primul medicament cu indicație pentru tratamentul variolei în 2018.

În timpul unei transmisiuni din luna august a emisiunii The Alex Jones Show, Kate Dalley, gazda invitată, a abordat posibilitatea unei epidemii de variolă și a sugerat că planta Sarracenia Purpurea ar putea fi folosită pentru a combate boala.