ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O analiză de dr. Joseph Mercola, publicată de The Defender, din care am tradus o mare parte pentru cititorii ActiveNews. 
 
REZUMAT:

  • Bill Gates și dr. Anthony Fauci au pus bazele unui parteneriat public-privat redutabil, care exercită o putere incredibilă asupra poporului american și asupra politicilor globale de sănătate și alimentație.
  • Inspirați de modelul de afaceri al lui Rockefeller, Bill și Melinda Gates au donat acțiuni Microsoft în valoare de 36 de miliarde de dolari Fundației Bill și Melinda Gates (BMGF) între 1994 și 2018.
  • Gates a creat, de asemenea, Bill Gates Investments (BGI), care investește cu precădere în companii multinaționale din industria alimentară, agricolă, farmaceutică, energetică, de telecomunicații și tehnologică, cu operațiuni la nivel global.
  • Gates gândește strategic donațiile din partea BMGF, astfel încât să își asigure dreptul de control asupra agențiilor internaționale de sănătate și agricole, precum și asupra mass-mediei, fapt ce îi permite să dicteze politicile globale în domeniul sănătății și alimentației.
  • Fauci și Gates s-au întâlnit personal, strângându-și mâinile în 2000, în urma încheierii unui acord vizând controlul și expansiunea proiectului de vaccinare globală.
  • Puteți citi toate detaliile în cartea bestseller a lui Robert F. Kennedy jr., „The Real Anthony Fauci”, care conține peste 2.200 de note de subsol cu trimiteri bibliografice. 
 
Bill Gates și Anthony Fauci au ajuns să fie două nume familiare în Statele Unite, cu reputații în general ireproșabile, protejate de o presă puternic influențată. 
 
Mai puțin cunoscută este colaborarea strânsă dintre cei doi - concretizată într-un formidabil parteneriat public-privat, care exercită o putere incredibilă asupra poporului american și asupra politicilor globale de sănătate și alimentație. 
 
Puteți citi toate detaliile în cartea bestseller a lui Robert F. Kennedy jr., „The Real Anthony Fauci”, care conține peste 2.200 de note de subsol cu trimiteri bibliografice. Aceasta expune legătura dintre Gates și Fauci, precum și modul în care Gates s-a inspirat în ascensiunea sa spre control după modelul imperiului lui John Rockefeller.
 
În 1913, Rockefeller a creat Fundația Rockefeller, care este răspunzătoare, în mare măsură, de crearea paradigmei medicale actuale, controlată de Big Pharma.

Fundația și-a impregnat filozofia, preceptele și ideologiile în Organizația de Sănătate a Ligii Națiunilor, care s-a transformat în Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

În prezent, Gates contribuie la Organizația Mondială a Sănătății pe mai multe căi, inclusiv prin intermediul Fundației Bill & Melinda Gates (BMGF), precum și al Alianței Globale pentru Vaccinuri și Imunizare (GAVI), care a fost înființată de Fundația Gates în parteneriat cu OMS, Banca Mondială și diverși producători de vaccinuri.

Toate acestea fac din Gates finanțatorul nr. 1 al OMS.
 
Cum a folosit Gates modelul de afaceri al lui Rockefeller

Inspirați de modelul de afaceri al lui Rockefeller, Bill și Melinda Gates au donat acțiuni Microsoft în valoare de 36 de miliarde de dolari către BMGF între 1994 și 2018. Gates a creat, de asemenea, o entitate separată, Bill Gates Investments (BGI), care îi gestionează averea personală și capitalul fundației sale.
 
BGI investește cu precădere în companii multinaționale din industria alimentară, agricolă, farmaceutică, energetică, de telecomunicații și tehnologică cu operațiuni la nivel global. Legislația fiscală federală îi impune BMGF să doneze anual o parte din activele fundației sale pentru a se califica pentru scutire de impozite.
 
Gates gândește strategic donațiile din partea BMGF, astfel încât să își asigure dreptul de control asupra agențiilor internaționale de sănătate și agricole, precum și asupra mass-mediei, fapt ce îi permite să dicteze politicile globale în domeniul sănătății și alimentației, astfel încât să crească profitabilitatea marilor multinaționale în care el și fundația sa dețin participații importante.
 
La fel ca în cazul lui Rockefeller, a cărui bogăție a crescut doar după ce Standard Oil Company a fost forțată să se divizeze în 34 de companii diferite, donațiile strategice ale lui Gates nu au făcut decât să-i mărească averea. Averea netă personală a lui Gates a crescut de la 63 de miliarde de dolari în 2000 la 129,6 miliarde de dolari în 2021, bogăția sa crescând cu 23 de miliarde de dolari numai în timpul carantinărilor generalizate din 2020.

Cum controlează Gates OMS

Cum reușește un cetățean privat, nu un reprezentant ales, să obțină atât de mult control asupra unei agenții mondiale de sănătate precum OMS? Când a fost înființată, OMS putea decide cum să își distribuie contribuțiile.

Acum, 70% din bugetul său este legat de proiecte, țări sau regiuni specifice, care sunt dictate de finanțatori. Ca atare, prioritățile lui Gates reprezintă coloana vertebrală a OMS și nu a fost o coincidență când a spus despre OMS: „Prioritățile noastre sunt prioritățile voastre”.

Începând cu 2018, contribuțiile cumulate ale Fundației Gates și a alianței GAVI l-au făcut pe „Gates principalul sponsor neoficial al OMS, chiar înainte de decizia administrației Trump din 2020 de a tăia tot sprijinul său pentru organizație”, potrivit lui Kennedy.

„În plus, Gates direcționează, de asemenea, finanțări către OMS prin intermediul SAGE [Strategic Advisory Group of Experts], UNICEF și Rotary International, ceea ce ridică totalul contribuțiilor sale la peste 1 miliard de dolari.”

Aceste donații deductibile fiscal îi oferă lui Gates atât influență, cât și control asupra politicii internaționale de sănătate, „pe care o canalizează în mare parte în funcție de interesele financiare ale partenerilor săi farmaceutici”.

Mai mult, „obsesia lui Gates pentru vaccinuri a deturnat contribuțiile OMS pentru programele de combatere a sărăciei, de nutriție și apă curată în favoarea administrării de vaccinuri ca măsura preeminentă de sănătate publică.

Și Gates nu se teme să-și exercite puterea, după cum afirmă Kennedy. „... Simpla anvergură a contribuțiilor financiare ale fundației sale l-a transformat pe Bill Gates într-un lider neoficial - deși neales - al OMS.” Puterea lui Gates a crescut și mai mult ca urmare a parteneriatului său de decenii cu Fauci.
 
Puterea imensă a lui Fauci

Luați separat, atât Gates, cât și Fauci dețin o putere imensă în domeniile lor. Împreună, ei reprezintă o forță redutabilă, deși, din păcate, nefastă.

În calitate de director al Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase - parte a Institutelor Naționale de Sănătate ale SUA (NIH) - „Fauci are un buget de 6,1 miliarde de dolari pe care îl distribuie colegiilor și universităților pentru a face cercetări în domeniul medicamentelor, pentru diferite boli”, spune Kennedy. „El mai dispune de încă 1,7 miliarde de dolari, care provin de la armată, pentru a face cercetare în domeniul armelor biologice”.

În asta constă puterea lui Fauci: în capacitatea sa de a finanța, înarma, plăti, întreține și desfășura în mod eficient o armată permanentă, vastă și tentaculară. Numai NIH gestionează un buget anual de 37 de miliarde de dolari, distribuit în peste 50.000 de granturi care susțin peste 300.000 de posturi la nivel global în domeniul cercetării medicale.

Miile de medici, administratori de spitale, funcționari din domeniul sănătății și cercetători virusologi, ale căror posturi, cariere și salarii depind de banii pentru SIDA care curg de la dr. Fauci, Gates și Wellcome Trust (versiunea britanică a Fundației Gates), sunt ofițerii și soldații unei armate de mercenari care au rolul de a apăra toate vaccinurile și doctrinele despre HIV/SIDA ale dr. Fauci.
 
Împreună cu Gates, Fauci a avut puterea de a influența finanțarea ajutorului extern al SUA în Africa pentru SIDA, acordând prioritate celui pentru vaccinuri și medicamente în locul celui pentru nutriție, igienă și dezvoltare economică.

Cu toate acestea, Fauci și echipa sa, finanțată de Gates, nu au creat niciodată un vaccin pentru SIDA, deși au risipit miliarde de dolari și au provocat nenumărate carnagii umane. În 2020, multe dintre studiile clinice derulate de Gates/Fauci pentru un vaccin împotriva HIV (virusul imunodeficienței umane) în Africa s-au transformat brusc în studii pentru vaccinul COVID-19.
 
După cum se explică în cartea lui Kennedy, HIV le-a oferit lui Gates și Fauci un cap de pod în Africa pentru noua lor formă de colonialism medical și un mijloc prin care partenerii au putut construi și menține o puternică rețea globală care a ajuns să includă șefi de stat, miniștri ai sănătății, autorități internaționale de reglementare în domeniul sănătății, OMS, Banca Mondială, Forumul Economic Mondial, lideri-cheie din industria financiară și cadre militare care au servit drept centru de comandă al aparatului de biosecuritate aflat în plină expansiune.

Soldații lor de rând au constituit armata de virusologi, vaccinologi, clinicieni și administratori de spitale din prima linie, care depindeau de generozitatea lor și serveau drept comisari ideologici comunitari ai acestei cruciade.