ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, a anunțat pe pagina de twitter că, împreună cu soția sa, au luat decizia de a divorța după 27 de ani de căsnicie. Bill și Melinda au început să se întâlnească în 1987, după prima lor întâlnire din New York, iar în 1994 s-au căsătorit în cadrul undei ceremonii private care a avut loc în Hawaii.
 
Cuplul a fondat în anul 2000 fundația Bill&Melinda Gates, destinată "luptei împotriva sărăciei și bolilor", fiind cea mai mare fundație privată din lume, deținând active de 46,8 miliarde de dolari. Bill și Melinda au trei copii: Jennifer, Phoebe și Rory.

"După multă gândire și multă muncă în relația noastră, am luat decizia de a pune capăt căsătoriei. Nu mai credem că putem crește împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieții noastre. Cerem spațiu și intimitate pentru familia noastră, pe măsură ce începem să navigăm în această nouă viață. În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili și am construit o fundație ce funcționează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viață sănătoasă și productivă. Continuăm să împărtășim credința în această misiune și vom continua să lucrăm împreună în cadrul fundațiilor, dar nu mai credem că putem crește împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieții noastre", precizează declarația comună a celor doi miliardari, tradusă de Agerpres.