ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Grupul german BioNTech  a declarat că va genera probabil venituri de până la 17 miliarde de euro în 2022 de pe urma vaccinului COVID-19 pe care l-a dezvoltat împreună cu Pfizer, promițând să cheltuiască câștigurile pentru dezvoltarea de medicamente împotriva cancerului și pentru noi vaccinuri, potrivit Reuters.

Directorul general al Pfizer, Albert Bourla, a declarat luni că o versiune a vaccinului anti-COVID-19 produs de această companie va fi disponibilă, dacă va fi nevoie, împotriva variantei Omicron în luna martie, relatează Gândul.

„Nu știu dacă vom avea nevoie de el (vaccinul adaptat la Omicron – n. r.) și nici cum va fi utilizat, dar noi vom fi pregătiți. Uzina noastră a început deja producția”, a declarat Bourla, pentru CNBC.

„Sperăm să putem ajunge la un produs, care să protejeze mult mai bine împotriva infectărilor în special, deși protecția împotriva spitalizărilor și a cazurilor severe este încă rezonabil de bună cu vaccinurile actuale, dacă ați primit a treia doză”, a mai adăugat Bourla.