ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Întrevederea de sâmbăta trecută a premierului Florin Cîțu la Sibiu cu „reprezentanții cultelor religioase” pentru a le cere sprijinirea campaniei de vaccinare cu serurile experimentale Covid se pare că nu a rămas fără urmări. Joi a apărut pe pagina de Facebook a platformei „RO Vaccinare” o reclamă la vaccinare în Biserica Neagră din Brașov, un lăcaș de cult de confesiune luterană și limbă germană. Ca la toate acțiunile de momire a populației la vaccinare, doritorii sunt „cumpărați” cu o gratuitate. De data asta nu e vorba despre mici, ci despre vizitarea obiectivului turistic și asistarea la un concert de orgă. Reclama la injectarea cu serurile Pfizer și Johnson&Johnson conține de 3 ori cuvintele „Liber” - la vaccinare, la biserică și la viață - fără a menționa nici un cuvânt despre reacțiile adverse incompatibile cu viața ale „vaccinurilor” aflate în studii clinice până în 2023. Cât despre libertate, este o ironie amară ca în orașul de sub Tâmpa, unde libertatea s-a redobândit cu pieptul gol în fața gloanțelor comuniste, să ni se spună 30 de ani mai târziu că libertatea se obține făcând cobai din propriul corp în fața injecției globaliste!

„Eveniment cu totul deosebit: vaccinare în Biserica Neagră din Brașov
Evenimentul "Liber la biserică” de luni, 21 iunie, este o premieră în România, fiind pentru prima dată când o biserică își deschide porțile pentru a se amenaja în interiorul ei un centru de vaccinare. 
Cei care vor veni să se vaccineze vor putea vizita gratuit Biserica Neagră și vor putea asista, pe parcursul întregii zile, la concerte de orgă susținute de cantori organiști din bisericile brașovene de diferite confesiuni, precum și de studenți ai Facultății de Muzică din cadrul Universității Transilvania. 
Alese mulțumiri Comunității Bisericii Negre pentru toată susținerea și deschiderea față de acest eveniment și față de întreaga campanie de vaccinare desfășurată în Brașov împreună cu Direcția de Sănătate Publică.
Sunt invitați la vaccinare în Biserica Neagră credincioșii și preoții brașoveni, indiferent de cult, precum și toți cei care încă nu s-au vaccinat. 
Evenimentele organizate de autoritățile centrale și locale pot fi găsite la: https://vaccinare-covid.gov.ro/evenimente-rovaccinare/. 
Direcția de Sănătate Publică Brașov”, se arată în postarea de joi a paginii de Facebook RO Vaccinare.

Având în vedere că numita biserică din Brașov (oraș cu primar USR și cu puternică prezență UDMR, ambele partide fiind prezente în Guvernul Cîțu) este un lăcaș de cult luteran, administrat de Biserica Evanghelică C.A. din România - același cult de care aparține și președintele Klaus Iohannis, Sibiul fiind sediul Episcopiei Bisericii Evanghelice C.A. -, nu putem decât să ne întrebăm de unde a venit această „solidarizare” cu programul guvernamental de vaccinare și dacă este sau nu un ordin pe unitate pentru toate bisericile luterane din Ardeal.
 
Dacă tot au avut ideea sinistră de a profana un lăcaș de cult cu ritualurile lor magico-științifice, avem pentru acest moment funebru al injectării cu seruri experimentale pe acordurile muzicii de orgă și câteva recviemuri adecvate:
 
 
 
Dar nu numai Mozart, ci și Liszt: