ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În urmă cu o lună, Bogdan Suditu, omul care i-a strigat lui Iohannis că e spion german, ne-a scris pe adresa redacției că a fost amenințat cu internarea forțată la Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola, pentru că a dezvăluit neregulile de la firma germană Siemens.
 
Acum, însă, Bogdan va urma să primească rezultatul de la expertiza psihiatrică. Împotriva lui poate fi dispusă, așadar, măsura internării medicale nevoluntare într-o clinică de specialitate. Anterior, bărbatul a mai fost internat la Iași, dar medicii au decis să-l lase în libertate, după ce au realizat că nu reprezintă un pericol pentru societate.
 
În 2021, Suditu  afirmase că Iohannis că este spion german și l-a numit pe președinte responsabil pentru uciderea femeilor gravide și a copiilor, după ce a constatat că airbag-urile mașinilor produse de Continental, fosta Siemens, erau un pericol mortal.
 
 
Mai mult decât atât, Suditu e expus corupția de Siemens Timișoara. a cărei divizie producătoare de airbaguri a fost „înghițită” ulterior de concernul Continental. Co.
 
Am descoperit că unele dintre produsele noastre electronice sunt instabile, ceea ce înseamnă că… comanda pentru umflarea airbagului ar putea să nu îl declanșeze la timp… am subliniat că avem probleme de calitate foarte serioase și că… procesele de calitate (al fabricării airbagurilor – n.r.) nu sunt respectate”, le scria la vremea respectivă inginerul piteștean șefilor germani ai concernului Siemens, actualmente Continental.