ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„La Tribunalul București s-a depus cererea de înregistrare pentru un nou partid, Liga Acțiunii Naționale, fondatori fiind fostul cap al SIE, generalul cu patru stele Silviu Predoiu, și afaceriștii Dumitru Constantin Iacov și Alexandru-Gabriel Fieroiu.”, informează jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob în exclusivitate.

Partidul militează, conform actelor depuse la tribunal, „pentru o Românie care să-și urmărească interesele, în care valoarea să fie recunoscută și în care legea să fie aceeași pentru toți”, transmite InPolitics.

Silviu Predoiu (n. 5 august 1958, București) a îndeplinit de patru ori funcția de director interimar al Serviciului de Informații Externe, în perioadele 20 iulie – 4 octombrie 2006, 19 martie – 5 decembrie 2007, 23 septembrie 2014 – 30 iunie 2015 și 26 septembrie 2016 – 5 iulie 2018.

Președintele României, Klaus Iohannis (foto sus), a semnat pe 3 august 2018 decretul privind trecerea în rezervă a generalului cu patru stele Predoiu Silviu din Serviciul de Informații Externe (SIE), începând cu data de 5 august 2018, scrie site-ul Știripesurse.

După trecerea în rezervă, generalul Predoiu (foto jos) a activat politic în Pro România, de unde s-a retras după ultimele alegeri, preferînd să meargă pe un drum propriu.

Denumirea noului partid aduce aminte de Liga Apărării Național-Creștine a lui A.C. Cuza (STUDIU EXCLUSIV AICI).