ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cel mai important grup pro-viață și pro-familie din Canada îndeamnă părinții canadieni să își țină copiii acasă la școală pe 1 iunie pentru a protesta împotriva promovării "Lunii mândriei" în sistemul de învățământ public, transmite LifeSite News.

Pe 25 mai, organizația pro-viață și pro-familie Campaign Life Coalition (CLC) a anunțat prima ediție anuală a Zilei naționale de retragere a steagului mândriei, care va avea loc pe 1 iunie, când școlile vor arbora "steagul mândriei" pentru a marca începutul "Lunii mândriei".

"Lobby-ul LGBT face un rău real copiilor, în special prin pandemia de confuzie sexuală pe care a creat-o prin folosirea sistemului școlar pentru îndoctrinarea în ideologia de gen", a declarat pentru LifeSiteNews directorul de operațiuni politice al CLC, Jack Fonseca.

"Școlile au fost de ceva timp jucăria personală a activiștilor LGBT și vedem rezultatul: o contagiune socială de copii și adolescenți care cer blocante pentru pubertate, hormoni pentru sexul încrucișat și chiar amputări de părți sănătoase ale corpului", a avertizat el.

"Trebuie să începem să contestăm în mod pașnic puterea lor și să ne afirmăm propriile drepturi părintești asupra educației morale a copiilor noștri", a recomandat Fonseca.  

"Nu putem lăsa lobby-ul transsexualilor și al homosexualilor să continue să ne domine copiii, să ne știrbească drepturile părintești și să ne zăpăcească copiii cu daune de durată ca rezultat", a îndemnat el.