ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un medic român din Italia a recunoscut că a vaccinat pe hârtie sute de persoane, printre acestea numărându-se și campioana la tenis Camila Giorgi, scrie Evenimentul Zilei.
 
Camila Giorgi among the suspects for fake vaccinations
 
(Camila Giorgi, câștigătoare a Canada Open 2021)

Ancheta ar viza nu mai puțin de 300 de persoane care au primit Green Pass fără să se vaccineze cu serul Covid. 

Potrivit sursei citate, cea care ar fi organizat o întregă rețea pentru „vaccinarea falsă” este o doctoriță născută în România, și care profesează în Italia. Dr. Daniela Grillone Tecioiu este medicul în cauză, chirurg afiliat la ULSS din Vicenza specializată în ozonoterapie, pentru combaterea celulitei și a ridurilor.
 
Dottoressa Daniela Grillone Tecioiu Medico chirurgo estetica specializzato in ozonoterapia dell'ULSS di Vicenza
 
(Dr. Daniela Grillone Tecioiu)

Scandalul a izbucnit zilele trecute când s-a descoperit că două vedete, cântăreața Madame și jucătoarea de tenis Camila Giorgi, au eludat obligația de Green Pass prin achiziționarea de certificări false în perioada pandemiei.

Dr. Daniela Grillone Tecioiu, 57 de ani,  a mărturisit că a vaccinat pe hârtie cazurile de pacienți care s-ar fi expus unor riscuri pentru sănătate dacă ar fi administrat vaccinul. Astfel, oamenii care s-ar fi putut confrunta cu efecte adverse, au apelat la ea.

„Am făcut-o pentru a le proteja sănătatea” așa s-a justificat dr. Daniela Grillone Tecioiu în fața anchetatorilor, potrivit Corriere del Veneto.