ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Liviu Alexa a lansat pe Substack-ul său, Strict Secret, o bombă cu adevarat interesantă:

„S-au "spart” deja in presa discutiile despre listele comune pe care PSD si PNL vor sa le creioneze in vederea celor 4 ture de alegeri ce vor avea loc in 2024.

Pe fondul ascensiunii AUR, Ciolacu si Ciuca au demarat discutii confidentiale despre acest proiect politic care se va numi Blocul Democratic.

”Normal că există discuții. Facem politică. Eu cred că și PSD și PNL am adus o stabilitate în România. Eu aș merge și la Comisia Europeană să avem candidat comun”, a declarat marți Ciolacu.

Ce nu spune Ciolacu si e mega secret va zice… Strict Secret: candidatul comun e deja stiut si se numeste Eduard Raul Hellvig, 48 de ani, fostul sef al SRI.

Miscarea este agreata si de americani, si de Bruxelles, convine ambelor partide (si chiar daca nu le convine, nu au ce face, caci ordinul vine de "sus”).

Sigur ca totul se poate schimba intr-o clipita, dar, daca dezvaluirea Strict Secret va fi confirmata, avand in vedere forta electorala a celor doua partide, cam asta e: Hellvig, presedinte!”