ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul "Burlac" Colton Underwood își dorește să devină "tătic" (care se întâmplă să fie și numele podcastului său) de mai bine de doi ani, iar el și soțul său, Jordan C. Brown, au anunțat pe Instagram că vor avea un băiețel în toamnă, scrie NBC News.

"Băiețelul nostru se va naște în această toamnă", a legenda fostul jucător de NFL la un carusel de fotografii cu o imagine cu ultrasunete. De asemenea, el a postat un videoclip pentru a-și împărtăși bucuria legată de vestea bună.

Să devin tată "a fost întotdeauna un obiectiv al meu", a declarat Underwood într-un interviu din culise când a vizitat TODAY la începutul acestui an. "A fost ceva ce mi-am dorit întotdeauna să realizez și nu am crezut niciodată că este posibil ca bărbat homosexual".

Drumul său către paternitate nu a fost unul ușor.

Lui Underwood i s-a spus de timpuriu că numărul de spermatozoizi activi era scăzut, așa că a lucrat cu medicii pentru a stabili un "plan de acțiune" care a inclus schimbări în stilul său de viață, în dieta și în regimul de antrenament. Deși soțul său nu a avut aceeași problemă, Brown a făcut aceleași modificări ale stilului de viață pentru a-l sprijini pe Underwood.

Odată ce numărul de spermatozoizi al lui Underwood "și-a revenit", el și Brown au început să caute o mamă surogat. Nu căutau niciun atribut fizic specific, a spus el: Căutau trăsături de personalitate.

Underwood a declarat pentru Men's Health: "Vrem pe cineva profund și cool. Eu cred în natură versus educație. Așa că dați-ne elementele de bază și putem să-i arătăm iubire acestui copil".

În prima conversație a cuplului cu o donatoare de ovule, ei s-au întâlnit virtual, iar Brown și Underwood nu au folosit imagini video sau numele lor reale. Din nefericire, Underwood a împărțit liftul cu donatoarea sa de ovule: el se îndrepta spre un control medical de rutină, iar ea se afla acolo pentru analize înainte de prelevarea de ovule.

"Așa că pentru mine să împart o călătorie cu liftul, oricât de prostesc ar părea, a fost un lucru care m-a legat și, de asemenea, a fost o astfel de reasigurare că eram pe drumul cel bun", a declarat Underwood pentru Men's Health.

Underwood și Brown și-au împărțit sperma între cele 22 de ovule ale mamei surogat. Au ajuns să fertilizeze trei embrioni și l-au transferat pe cel pe care medicii l-au considerat "cel mai sănătos". Cuplul nu știe al cui spermă a fost folosită, dar oricine nu este tatăl biologic al acestui copil va trece din nou prin acest proces pentru cel de-al doilea copil al lor.

Fiul lor este așteptat să sosească în luna octombrie a acestui an.

Până atunci, cuplul va continua probabil să-și exerseze abilitățile de părinte pe cei doi câini ai lor, un ciobănesc german și un amestec de ciobănesc australian și Border Collie.

"Sunt mai mult tatăl calm și relaxat și calm", a declarat Underwood pentru TODAY.com în februarie 2024. "El trebuie să fie foarte mult disciplinatorul. M-a tras deoparte de mai multe ori pentru a-mi spune că trebuie să încep să disciplinez câinii, pentru că altfel îl vor urî."