ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul britanic Boris Johnson a recunoscut într-o înregistrare video că vaccinurile anti-COVID nu împiedică persoanele să se infecteze sau să răspândească coronavirusul, relatează publicația National File.

Premierul Regatului Unit, Boris Johnson, tocmai a recunoscut că vaccinurile anti-COVID disponibile în Marea Britanie nu împiedică indivizii să răspândească virusul sau să se infecteze.

Acest lucru vine în contextul în care Regatul Unit are în vedere implementarea certificatului verde pentru a intra în diverse locuri publice, inclusiv în cluburile de noapte.

Înainte de această declarație șocantă, premierul britanic susținea că vaccinul oferă "multă protecție împotriva bolilor grave și a morții". 

Cu toate acestea, el a recunoscut în cele din urmă că vaccinul "nu te protejează împotriva contractării bolii și nu te protejează împotriva transmiterii ei". VIDEO: