ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Lucrurile par să se complice grav și iremediabil pentru prințesa de Wales, soția prințului William, moștenitorul tronului britanic. Surse din Casa Regală britanică susțin că în urma descoperirii cancerului de care suferă și a tratamentului dur urmat „s-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată” la atribuțiile regale, relatează Știripesurse, potrivit unui articol publicat de New York Post.
 

Prințesa de Wales, care a fost până la începutul anului imaginea Casei Regale Britanice alături de soțul ei, Prințul William. Cei doi apăreau mereu împreună la angajamentele regale, iar fanii erau mai mult decât încântați să stea în preajma lor.

Kate Middleton „s-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată” la atribuțiile regale

Cu toate acestea, Kate a primit un diagnostic crunt la începutul acestui an. Acum, presa internațională scrie că Prințesa de Wales „s-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată în rolul în care au văzut-o oamenii înainte”. Aceasta a fost declarația unei surse a Us Weekly și cu siguranță a stârnit și mai multă îngrijorare în rândul fanilor.

Sursa a adăugat că în prezent „reevaluează ceea ce va putea să-și asume când se va întoarce” după ce a urmat tratamente de chimioterapie preventivă pentru cancerul care i-a fost depistat în urma unei operații abdominale.

Mai mult, expertul regal Richard Fitzwilliams a remarcat că atunci când Middleton își va putea reveni la îndatoririle regale „se va baza pe sfatul medicului și programul ei va fi echilibrat foarte atent”.

Informația vine după ce o sursă a declarat pentru Daily Beast că s-ar putea să nu apară în public la acțiuni ce presupun îndatoriri regale pentru restul anului 2024.

Middleton, în vârstă de 42 de ani, a rămas în mare parte în afara luminii reflectoarelor din ianuarie, când a suferit o operație abdominală „planificată”, după care a fost diagnosticată cu cancer.