ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscuta activistă Brigitte Bardot critică în termeni duri pașaportul „sanitar” implementat de extrema stângă în Franța, potrivit Valeursactuelles.com. Bardot a comparat pașaportul de vaccinare cu un „Ausweis”, „permisul de trecere pe care ni-l impuneau în timpul războiului și pe care eu l-am apucat”, a spus actrița, citată de La Depeche. Ea își exprimă susținerea necondiționată față de manifestațiile împotriva pașaportului „sanitar” și a obligativității vaccinării cu serurile experimentale Covid - un gest rar din partea unei persoane publice, pe fondul tăcerii cvasiunanime a artiștilor și intelectualilor, mai conformiști ca niciodată.

Grevă a impozitelor și ruptură totală față de stat

Brigitte Bardot le propune francezilor neînregimentați să boicoteze statul care le restrânge libertățile, iar cel mai eficient mod de a o face este să nu-și mai plătească impozitele. Ea îi îndeamnă pe cei care nu vor mai „avea posibilitatea de a trăi normal și liber” să „lovească impozitele. Deoarece banii noștri poartă viruși, cred că ar fi bine să nu îi dăm statului”, a spus Bardot, citată de Știri pe Surse. Ea face, astfel, o aluzie ironică la zvonul care a circulat în 2020 că banii fizici ar putea fi purtători de particule de coronavirus, în fapt o nouă încercare samavolnică de a grăbi implementarea proiectului „o lume fără cash”, atât de mult dorit de bănci și de serviciile capitalismului de supraveghere.
 
Nu mai plătiți din banii voștri produsele firmelor care contribuie la implementarea segregării sociale! 

Ideea boicotului nu este una nouă, ea a fost lansată în primul rând de protestatarii anti-pașaport „sanitar”, care i-au îndemnat pe francezi să nu mai cumpere nimic niciodată de la firme care acceptă segregarea clienților pe criterii de vaccinare. O asemenea inițiativă a fost preluată în România de avocatul Gheorghe Piperea și anunțată în discursul său de la cel mai recent protest al Stării de Libertate.