ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


  • Nicola Weideling, o britanică de 45 de ani, a murit în urma unui accident vascular cerebral cauzat de injecția Oxford/AstraZeneca.
  • Ea a suferit o hemoragie cerebrală după ce a fost spitalizată cu cheaguri de sânge.
  • Soțul ei le-a cerut guvernanților să despăgubească familiile care au pierdut persoane dragi
  • British Heart Foundation a declarat că, din 438 de persoane care au dezvoltat cheaguri de sânge, 79 au murit.

Nicola Weideling a suferit o hemoragie cerebrală fatală după ce a fost spitalizată cu cheaguri de sânge provocate de vaccinul anti-Covid care i se administrase cu 24 de zile înainte de a muri, a stabilit un judecător de instrucție, potrivit Daily Mail
 
Femeia în vârstă de 45 de ani, directoare de marketing la Oxford University Press, s-a plâns medicului de familie că are dureri în zona cervicală, dar nu a fost diagnosticată cu efecte secundare ale vaccinului până când nu a ajuns la spital cu alte câteva simptome ce indicau prezența unor cheaguri de sânge.
 
Dând mărturie în instanță, în cadrul unei anchete deschise după moartea Nicolei, soțul ei, Kurt Weideling, a relatat că aceasta s-a vaccinat cu prima doză de AstraZeneca pe 21 aprilie 2021, în ciuda cazurilor raportate de persoane care au suferit cheaguri de sânge devastatoare în urma vaccinării cu acest produs.
 
După câteva zile, aceasta a început să se plângă de dureri cervicale și, pe 6 mai, a fost consultată prin telefon de medicul de familie, care a presupus că era vorba de niște simple dureri musculare.
 
Două zile mai târziu, a ajuns de urgență la spital, după ce a început să aibă dureri severe de cap și a observat apariția unor hematoame.
 
Dl. Weideling a declarat: „A venit o ambulanță și a dus-o la spitalul din Winchester. Nu mi s-a permis să intru, dar am vorbit cu ea la telefon și a fost diagnosticată destul de repede, într-o oră sau două. Ea a spus: 'Mi s-a comunicat că am cheaguri de sânge asociate vaccinului AstraZeneca'.”
 
Doamnei Weideling i s-a făcut o tomografie computerizată care a relevat prezența cheagurilor. A fost transferată de urgență cu o ambulanță la University Hospital Southampton, spitalul local specializat în astfel de cazuri.
 
Kurt Weideling, care a fost căsătorit cu soția sa timp de 22 de ani, a adăugat: „A fost transferată la Southampton, iar duminică și luni răspundea (la mesaje/telefon), era bine și vorbăreață”.
 
Dar Nicola a încetat să mai răspundă la mesaje marți și miercuri, ceea ce l-a făcut pe dl Weideling să sune la spital.

„Am fost sunat înapoi de la spital și mi s-a spus că a suferit o hemoragie cerebrală puternică și că nu și-a mai recăpătat conștiența după aceea”, a spus el.

„Au făcut o intervenție chirurgicală, dar joi mi-au spus că se produsese o altă hemoragie și că nu mai pot face nimic.”
 
O examinare post-mortem a arătat că doamna Weideling a murit pe data de 15 mai 2021, după ce a suferit un accident vascular cerebral cauzat de trombocitopenie trombotică imună indusă de vaccin, sau cheaguri de sânge cauzate de vaccin.
 
Jason Pegg, anchetatorul medico-legal din Hampshire, a declarat:
 
„Nicola avea doar 45 de ani în momentul morții sale. Nicola a fost o persoană care a cedat din cauza cheagurilor de sânge. Nicola a dezvoltat cheaguri de sânge cerebrale ca urmare a vaccinării sale împotriva Covid-19. O complicație rară, dar recunoscută, a vaccinării, care a dus la un infarct cerebral [accident vascular cerebral]”.
 
Familia ei insistă că cei care, ca și doamna Weideling, și-au pierdut viața după ce au făcut „ceea ce trebuia” și s-au vaccinat, nu ar trebui să fie ignorați ca fiind simple „victime colaterale”.
 
„Șaptezeci (79 - n.r.) de persoane au murit în Marea Britanie din cauza acestui efect secundar (cheaguri de sânge - n.r.). Sute de persoane au rămas cu dizabilități care le-au distrus viața”, a spus Kurt Weideling. 
 
„Au creat programul de acordare de compensații pentru daune provocate de vaccinuri, dar nu au despăgubit pe nimeni pentru [efectele adverse ale] vaccinurilor Covid. 
 
„Există cazuri în care principalul întreținător al familiei a murit sau a rămas cu leziuni cerebrale și are nevoie de îngrijire pe viață. Toată lumea spune "oh, păi mereu apar efecte secundare", dar noi nu am avut, de fapt, de ales. Trebuia să faci ceea ce trebuie.

Ni s-a spus tuturor să facem ceea ce trebuie și să ne vaccinăm, dar guvernul trebuie să facă ceea ce trebuie și să plătească despăgubiri celor afectați”.