ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Angajatele British Airways(BA) au criticat compania aeriană pentru uniformele "ieftine" concepute pentru personalul non-binar, transmite Daily Mail.

Anul trecut, BA a relaxat regulile privind politica sa strictă în materie de uniforme și a trecut la o abordare neutră din punctul de vedere al genului, permițând piloților și echipajului masculin să se machieze și să poarte genți.

Iar la începutul acestui an, BA a prezentat o nouă uniformă pentru prima dată în ultimele două decenii, menită să "ducă compania aeriană în următorul capitol".

Deși noile uniforme erau de gen, politica BA permite acum personalului care se identifică ca fiind de un anumit gen să poarte acele haine. 

Conceput de designerul de modă britanic Ozwald Boateng, noul look elegant includea un "combinezon modern", opțiuni de fuste și pantaloni pentru femei și un costum personalizat din trei piese pentru bărbați, cu pantaloni de tip regular și slim-fit. 

BA a anunțat lansarea ca "marcând o nouă eră" pentru compania aeriană, dar acum o parte din personalul feminin a criticat aspectul "ieftin" al uniformei, în timp ce alții au descris uniformele ca fiind "deliberat androgine".

Noile uniforme au fost testate în cadrul unor teste secrete anul trecut, iar luni au fost în cele din urmă lansate în rândul angajaților săi.   

Uniforma are opțiuni de fustă, salopetă și pantaloni disponibile pentru femei. 

O sursă din interior a declarat pentru The Sun: "Toată chestia este o mizerie".

„Acesta este un atac asupra femeilor pentru a satisface acreditările woke ale companiei”, a afirmat sursa. 

Bradley Gibbons, who is non-binary, posted a picture at work in the new dress