ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul și vloggerul Matei Dima, regizorul filmului Teambuilding, a fost condamnat joi de Judecătoria Zărnești la amendă penală după incidentul din martie 2021 când a fost prins conducând sub influența drogurilor, potrivit Știripesurse.

”În acordul de recunoaștere a vinovăției s-a reținut că inculpatul #### ##### în data de 21.03.2021, în jurul orei 15:25, a condus autoturismul marca ########-Benz tipul S450 4Matic cu numărul de înmatriculare ######### pe DN 1E (str.Valea Cetatii) din Stațiunea Râșnov, #### ######, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive (…) Fiind ascultat în prezența apărătorului ales, avocat ###### ##### ######, inculpatul a declarat expres că recunoaște comiterea faptei și acceptă încadrarea pentru care a fost pusă în mișcare acțiunea penală (…) Săvârșirea faptei în materialitatea ei rezultă din coroborarea deplină a probelor administrate în cursul urmăririi penale, cu recunoașterea de către inculpat. Astfel, conform Buletinului de analiză toxicologică-toxice persoane nr. 346/2021 din data de 31.01.2022 întocmit de INML ”#### Minovici” București, s-a concluzionat că în probele biologice recoltate de la inculpat au fost evidențiate în plasma: benzoilecgonina 0,033 µg/ml si urina: metilecgonina,cocaina. În calitate de inculpat #### ##### a declarat faptul că în seara zilei de 20.03.2021 a inhalat pe nas la domiciliul său o pulbere pentru a atenua starea de oboseală”, se arată în hotărârea Judecătoriei Zărnești din 26 ianuarie a.c prin care a fost validat acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de actorul și regizorul Matei Dima cu procurorii de la Zărnești.

În urma acordului, Matei Dima trebuie să plătească 10.000 de lei amendă penală.