ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sâmbătă, 9 iulie 2022, cu începere de la ora 13:00, va avea loc la București MARȘUL NORMALITĂȚII - pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie, se anunță într-un mesaj difuzat pe Facebook.
 
„Organizat an de an începând cu anul 2005, MARȘUL PENTRU NORMALITATE este cea mai constantă manifestare publică din România organizată în sprijinul valorilor familiei.
 
Manifestarea este autorizată de Primăria Capitalei și așteptăm participanții la ora 13 în Piața Victoriei, de unde vom porni pe traseul Piața Romană - Piața Universității - Piața Unirii - Patriarhia Română.
 
Pentru familia naturală, pentru relațiile firești între bărbați și femei, pentru valorile creștine, pentru mame + tați + copiii crescuți sănătos într-un mediu neviciat, pentru moralitate în viața publică, împotriva paradelor "mândriei” anormalului pe străzile României, PENTRU NORMALITATE!
 
Sunt invitați TOȚI cei pentru care aceste VALORI sunt IMPORTANTE!
Vă așteptăm!”, încheie mesajul cu privire la evenimentul organizat an de an pentru a mai spăla din propaganda agresivă stradală homosexuală.