ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bucureștiul a rămas fără brad, pentru prima dată în 30 de ani, iar Pariarhul Daniel a decis să le aducă o bucurie celor care și-ar fi dorit un brad de Crăciun, așa că a adus, tocmai din Bucovina, unul care să fie simbol al Crăciunului, transmite Știripesurse.
 
Bucureștenii s-au plâns pe bună dreptate de lipsa de respect manifestată de primărie față de locuitori care se simt dezamăgiți de absența decorațiunilor și luminițelor care în alți ani împodobeau Capitala și care nu mai sunt, anul acesta, nici măcar pe arterele principale. Ei consideră rușinos ca Primăria să se laude cu organizarea unui târg, care arată ca vai de el, la care au acces doar cu taxă de intrare numai o anumită categorie de oameni, la care înșiși copiii sunt discriminați, iar „locuitorii și Tradiția nu mai sunt respectate”
 

Bradul Patriarhului are 12 metri și a fost donat de părintele arhimandrit Melchisedec Velnic, starețul Mănăstirii Putna, din județul Suceava.
 

FOTO: