Proiectul de buget pe anul acesta prevede alocarea a peste 111 milioane de euro pentru cele 19 spitale pe care le administrează Primăria Capitalei.

Banii vor fi investiți și pentru demararea unor proiecte noi, precum Spitalul Metropolitan, o nouă unitate medicală în Sectorul 6 sau realizarea corpurilor A și B ale Maternității Bucur.

Din acest buget vor fi folosite fonduri pentru reabilitarea unor policlinici, dar și pentru a cumpăra medicamentele și materialele sanitare pentru cabinetele din rețeaua școlară.

Comunicatul Primăriei Capitalei  mai precizează că sunt sume destinate pentru cheltuieli de personal, materiale de întreținere, reparații curente (energie electrică, energie termică, salubritate, apa, canal) și achiziția a 106 ambulanțe.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews