Proiectul de buget pe anul acesta prevede alocarea a peste 111 milioane de euro pentru cele 19 spitale pe care le administrează Primăria Capitalei.

Banii vor fi investiți și pentru demararea unor proiecte noi, precum Spitalul Metropolitan, o nouă unitate medicală în Sectorul 6 sau realizarea corpurilor A și B ale Maternității Bucur.

Din acest buget vor fi folosite fonduri pentru reabilitarea unor policlinici, dar și pentru a cumpăra medicamentele și materialele sanitare pentru cabinetele din rețeaua școlară.

Comunicatul Primăriei Capitalei  mai precizează că sunt sume destinate pentru cheltuieli de personal, materiale de întreținere, reparații curente (energie electrică, energie termică, salubritate, apa, canal) și achiziția a 106 ambulanțe.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.