ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Luni, vicepremierul și ministrul de finanțe al Canadei, Chrystia Freeland, a anunțat că finanțarea prin donații a canadienilor care protestează pentru libertate va fi considerată finanțare teroristă. Acest lucru nu este o surpriză, având în vedere că bunicul ei a fost un nazist cu relații importante și că ea este o apropiată de-a lui George Soroș, scrie The Gateway Pundit.
 

WOW! Trudeau Regime Announces Terrorist Financing Will Now Include Crowdfunding Donations for Anything They Don’t Like (VIDEO)
 
Regimul Trudeau este condus de Justin Trudeau și de nepoata unui nazist de rang înalt din timpul lui Hitler, care a fost căutat după război de autoritățile poloneze. De fapt, mai mulți membri ai familiei ei au avut legături cu naziștii.
 
 
Mama lui Freeland se numește Halyna și este fiica nazistului Khomiak, care a fost fotografiat alături de diverși naziști influenți din Polonia.
 
 

Freeeland este o admiratoare de-a lui George Soroș și a fost fotografiată cu acesta de mai multe ori. Soroș i-a ajutat pe naziști în tinerețe, Bunicul lui Freeland era la doar trei niveluri mai jos față de Hitler, care era șeful șefului șefului șefului său.
 
 
Freeland apare într-o fotografie cu mama ei în Moscova, pe când lucra ca reporter pentru Financial Times. [Priviți cum îi zâmbește Freeland lui Soros mai jos].