ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„În timp ce Celine Dion se pregătea pentru premiera din 5 noiembrie a noului său spectacol în frumosul și noul Resorts World Theatre din Las Vegas, simptome medicale neprevăzute au obligat-o pe cântăreață să amâne premiera și să anuleze spectacolele programate între 5 și 20 noiembrie 2021 și între 19 ianuarie și 5 februarie 2022.

Celine s-a confruntat cu spasme musculare severe și persistente care o împiedică să cânte. Echipa sa medicală continuă să o evalueze și să o trateze. Cu toate acestea, simptomele cu care se confruntă îi interzic să participe la repetițiile în curs de desfășurare pentru noul spectacol.

"Am inima frântă de acest lucru", a declarat Celine. "Eu și echipa mea am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni, iar faptul că nu voi putea face premiera în luna noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte. Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas și AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest teatru nou-nouț, de ultimă generație, și este absolut minunat. Îmi pare atât de rău că îi dezamăgesc și mai ales îmi pare rău că îi dezamăgesc pe toți fanii care și-au făcut planuri să vină în Las Vegas. Acum, trebuie să mă concentrez pe însănătoșirea mea... Vreau să trec peste asta cât mai repede”. Așa sună anunțul publicat pe pagina oficială a cântăreței.
 
Într-o declarație, Céline Dion se arăta încântată de apariția vaccinurilor anti-COVID pe piață: ”vaccinurile sunt pe drum, iar asta este minunat”. Vedeta a promis că se va întâlni cu fanii săi "în 2022". "Vom recupera timpul pierdut, vă promit", spunea cântăreața, care mărturisea că este "plictisită". Însă, simptomele medicale neprevăzute i-au dat peste cap planurile.
 
Celine Dion era vaccinată Covid, conform informațiilor de AICI, ne amintește un cititor ActiveNews.

ActiveNews a prezentat un caz al unei fete tinere de 16 ani, vaccinată cu Pfizer, care a dezvoltat spasme faciale, tremurături, mișcări scadente și probleme de mers, specifice simptomelor medicale ale faimoasei câtărețe, pe care le-a împărtășit cu fanii ei.
 

Pentru cei interesați, AICI găsiți prezentate, în exclusivitate 3 cazuri de cetățeni americani care au suferit reacții adverse în urma injectării cu serurile experimentale Covid, printre care se numără și spasmele.