ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul de televiziune Tyler Christopher, câștigător al unui premiu Emmy, a murit subit în urma unui eveniment cardiac, a confirmat marți pe Instagram colegul său de platou Maurice Benard, potrivit Frontline News.

"Cu mare tristețe împărtășim vestea decesului lui Tyler Christopher", a scris Benard. "Tyler a decedat în această dimineață în urma unui eveniment cardiac în apartamentul său din San Diego."

Christopher a câștigat un premiu Emmy în timpul zilei pentru rolul său din General Hospital, după care s-a alăturat distribuției din Days of Our Lives.

"Stelele cad", au comentat marți internauții pe rețelele de socializare, referindu-se și la moartea subită, sâmbătă, a starului din Friends, Matthew Perry.

Perry a fost găsit mort în jacuzzi-ul său, după ce a suferit un aparent stop cardiac. Nu au existat semne de droguri sau de crimă.

În vârstă de 54 de ani, care l-a interpretat pe Chandler Bing în serialul de succes din anii '90, jucase o partidă de două ore de pickleball mai devreme în cursul zilei, înainte să moară subit.