ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Zilele trecut trupa de rap B.U.G. Mafia a anunțat că unul dintre membrii săi a suferit un infarct și se află internat în spital:

Caddilac a fost internat în spital ieri. După câteva zile în care a avut o stare generală mai proastă, aseară doctorii i-au spuc că, practic, a suferit un infarct minor.

Acum se simte mai bine, dar va rămâne în spital pentru o serie de investigații suplimentare.

La solicitarea medicilor, în perioada imediat următoare va trebui să evite efortul prelungit, inclusiv aparițiile pe scenă.”, a scris trupa despre „Caddy Caddilac”, anunțând și suspendarea prezenței acestuia la mai multe spectacole.

Activistul Aurelian Popa a prezentat la scurt timp pe canalul său de Telegram și un îndemn al lui „Caddy Caddilac” la vaccinare, din perioada plandemiei, din care reiese ca acesta era injectat și rapelat cu serul experimental Covid, cel mai probabil de la Pfizer.

Postarea în sine este de pe contul de Instagram al rapistului, datează din 13 mai 2021 și are textul inteligent „RAPel #FuckCovid19 (foto-captură).

Negânditul costă.