ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un ofițer al Serviciului de Poliție din Edmonton (EPS) a murit subit din cauza unei afecțiuni medicale: „Cu profundă tristețe, EPS anunță decesul lui  Corinne Kline", a declarat miercuri Aubrey Zalaski de la Corporate Communications din cadrul EPS, potrivit WesternStandard.

„Pot dezvălui că Kline a decedat în urma unei afecțiuni medicale subite".

Nu este clar care a fost acea afecțiune medicală.

„Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia și prietenii ei în aceste momente dificile. Ne va lipsi foarte mult". Kline era bine cunoscută pentru munca sa de bun informator și a murit la mai puțin de o săptămână după moartea violentă a altor doi ofițeri EPS. Kline era de 22 de ani în cadrul serviciului.

„Nu pot să-mi imaginez cât de greu este pentru toți cei din @edmontonpolice", a scris pe Twitter consilierul municipal Andrew Knack.

„Să aud veștile despre Corinne Kline este incredibil de trist. A fost o persoană excepțional de pozitivă. Cele mai profunde condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor ei". Kline avea 23 de ani când s-a alăturat EPS în septembrie 2001.

EPS a declarat într-o postare pe Facebook că ea a ajutat, de asemenea, la sprijinirea supraviețuitorilor violenței domestice. Kline a fost, de asemenea, membră a Centrului de operațiuni Healthy Streets al serviciului de poliție. Unitatea a fost creată ca răspuns la criminalitatea din Chinatown și din jurul acestuia.