ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ștefania, o elevă de 15 ani, a decedat  în cursul serii de miercuri, la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare. Ștefania era elevă în clasa a VIII-a B la Școala Gimnazială Doba, relatează Jurnal de Satu Mare.
 
Fata nu avea probleme de sănătate majore, iar părinții și profesorii sunt șocați, potrivit Ziarului de Iași.

Potrivit surselor , eleva ar fi făcut o complicație în urma unei pneumonii, informații care încă nu au fost confirmate de reprezentanții Spitalului Satu Mare.

Vestea morții Ștefaniei R., a produs mare tristețe printre colegii și prietenii adolescentei, printre profesorii, conducerea unității de învățământ cât și în rândul sătmărenilor.

„Am fi vrut sa ramai în mijlocul nostru dar Dumnezeu a avut un alt plan. Am fi vrut sa cânți alături de noi, la sfârșitul clasei a 8 a dar de azi vei canta în ceruri. Am fi vrut sa mai povestim, să facem ghidușii, să facem poze, sa mergem un excursii dar de azi tu ne privești de Sus !

Rămas bun draga noastră colega și eleva Ștefania, este greu sa înțelegem ce s-a întâmplat, ne e greu sa vedem de azi banca ta goala! Vei rămâne mereu în sufletul și amintirea noastră!! Te vom iubi mereu!! Bunul Dumnezeu sa te odihnească în pace!!”, a scris pe Facebook Anca Potra, directorul Școlii Gimnaziale Doba.

„Dumnezeu sa te odihneasca in pace Ștefania, te vom iubii mereu suflet bun”, a scris Sorina V.

„Ne va fi dor de tine Ștefania”, a scris  Rebeca B.

Tot zilele acestea, unei sătmărence i s-a făcut rău în timp ce se deplasa pe lângă bicicletă, pe rama de urcare de pe Bulevardul Transilvania pe podul Decebal din municipiul Satu Mare.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță care a și preluat-o pe femeia în vârstă de aproximativ 50 de ani, și a transportat-o la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare.