ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un copil de 12 ani din Germania a murit după ce i s-a administrat un „vaccin” Covid. Anunțul a fost făcut miercuri după-amiază de districtul rural Cuxhaven, potrivit CNV-Medien.

„În strânsă legătură temporală cu o vaccinare Covid, un copil în vârstă de 12 ani din districtul Cuxhaven a murit în urmă cu câteva zile”, se arată într-un comunicat al districtului, emis miercuri. „Datorită acestei legături temporale, autoritatea districtuală de sănătate a dispus efectuarea autopsiei, care a fost finalizată.”

Raportul post-mortem oferă informații

Raportul final al autopsiei nu este încă disponibil. Cu toate acestea, raportul preliminar al autopsiei sugerează deja că moartea copilului a fost rezultatul vaccinării Covid. Institutul de Medicină Legală al Centrului Medical Universitar Hamburg-Eppendorf va evalua rezultatele examinărilor fine ale țesuturilor înainte de a da un verdict definitiv.

Un caz deosebit de tragic

„Ne confruntăm aici cu un caz deosebit de tragic”, informează șeful autorității de sănătate din Cuxhaven, Dr. Kai Dehne. „Din punct de vedere pur statistic, efectele secundare grave ale vaccinării Covid care duc la deces apar extrem de rar, dar familia afectată este lovită 100%”, subliniază șeful autorității de sănătate. 

Trei decese puse pe seama vaccinării?

Potrivit unui purtător de cuvânt, până acum, trei decese din districtul Cuxhaven sunt potențial asociate unui „vaccin” Covid.