ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O fetiță de 8 ani a murit în mod dramatic. Nu este clar când anume Yasmina Antonella Guevara a primit vaccinurile. Dar tatăl ei, domnul Yamil Guevara, a postat prin intermediul Facebook o fotografie cu Yasmina din ceea ce pare a fi un pat de spital pe 22 noiembrie, potrivit paginii TheCovidBlog. 

 

El a postat o altă fotografie cu Yasmina pe un pat de spital a doua zi. Se pare că așteptau teste pentru a determina ce este în neregulă cu fetița.


Domnul Guevara a postat o altă fotografie pe 26 noiembrie și a cerut rugăciuni în continuare pentru Yasmina.

 
 
 Următoarea actualizare a venit pe 18 decembrie, cerând mai multe rugăciuni.


 
 
 Pe 21 decembrie, domnul Guevara se ruga pentru un miracol.
 

 
 
 
 
 
 
  El a păstrat tăcerea în următoarele câteva săptămâni înainte de a anunța moartea Yasminei pe 27 ianuarie. Aceasta a decedat la 11 ianuarie. Aceasta a fost, de asemenea, prima dată când a menționat injecțiile cu ARNm. Micuța Yasmina a suferit dureri atroce în ultimele ei zile.
 
„Nu vă vaccinați copiii", a scris el. „Ei [ne] ucid pe toți cu asta. Acum a fost vorba de fiica mea. Mâine poate fi fiul tău".
 
 


Domnul Guevara a învățat rapid că nu ai voie să spui adevărul despre vaccinuri pe Facebook.



Doamna Vanesa Guevara este mătușa Yasminei. Ea a raportat pe 27 ianuarie că Yasmina a murit din cauza vasculitei post-vaccinare - inflamația vaselor de sânge. Este o reacție adversă foarte frecventă și cunoscută la vaccinul cu ARNm de la Pfizer.

 

 
 
 
Doamna Guevara a fost, de asemenea, cenzurată de Facebook. Dar ea a rămas sfidătoare. „Nu le vom permite să continue să ucidă copii cu vaccinuri", a scris ea.