Toate contestațiile privind respectarea procedurii de organizare și desfășurare a Referendumului pentru căsătorie organizat în 6 - 7 octombrie au fost respinse miercuri de Curtea Constituțională. Joi, CCR  ar uma să discute și rezultatul Referendumului pentru redefinirea familiei.

Cele trei contestații privind respectarea procedurii pentru organizarea și desfășurarea referendumului național din zilele de 6 și 7 octombrie 2018 au fost depuse de avocatul Sever Alexandru Sbârnă, scrie news.ro.

Două dintre sesizări sunt în nume personal, iar o a treia a fost depusă de avocat în numele Platformei civice apolitice ÎMPREUNĂ.
 
Potrivit Antena3, o a patra contestație privind Referendumul a fost transmisă CCR marți seară. Aceasta a fost făcută de Nedelea Liliana-Elena.

Conform rezultatelor finale ale referendumului pentru redefinirea familiei în Constituție, prezența la vot a fost de 21,10%, iar din totalul de voturi exprimate, 91,56% au fost "Da”, 6,47% au fost „Nu”, iar restul au fost nule.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.