ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CDC a făcut presiuni asupra autorităților de reglementare din SUA pentru a aproba vaccinurile de rapel  COVID-19 fără date din studiile clinice, potrivit unor e-mailuri publicate recent, dezvăluie Epoch Times.

Oficialii CDC au transmis omologilor de la Food and Drug Administration (FDA), la începutul lunii august 2021, că doreau autorizarea rapelurilor Moderna și Pfizer, deoarece datele au început să arate că vaccinurile nu funcționau atât de bine pe cât au fost promovate inițial.

Conversația a avut loc în cadrul unei convorbiri care a fost descrisă de Dr. Phil Krause, un oficial de top al FDA, către alți câțiva lucrători ai FDA.

"Respirați adânc înainte de a citi următorul paragraf. În cadrul acelui apel, CDC a declarat în mod evident că va aduna toate datele de care are cunoștință cu privire la a treia doză în acest context și ni le va trimite în speranța că vom autoriza (foarte curând) a treia doză pentru persoanele imunocompromise ca parte a EUA(autorizație de urgență)", a scris Krause în e-mailul din 5 august 2021 (PDF).
 


Toate vaccinurile COVID-19 au fost autorizate în condiții de urgență la acel moment.

Nu fusese autorizat niciun rapel și nu erau disponibile date clinice pentru rapeluri.

E-mailurile arată că "CDC a vrut ca rapelurile să fie aprobate fără un studiu", a scris pe Twitter Dr. Jay Bhattacharya, profesor de medicină la Universitatea Stanford.

CDC nu a oferit încă niciun răspuns la soilicitarea Epoch Times.