ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor(CDC) analizează apariția micodarditei la adolescenți și bărbați cu vârsta până în 30 de ani ca o posibilă reacție adversă la vaccinul ARN mesager, anunță Aleph News.

Decizia vine ca urmare a numeroaselor cazuri de miocardită apărute la adolescenți și bărbați tineri, la aproximativ 4 zile de la administrarea rapelului cu vaccinurile Pfizer și Moderna.

Cu toate acestea, conducera Pfizer continuă să susțină că miocardita apare și fără a fi administrat vaccinul. Cu alte cuvinte, miocardita apare și la populația generală fără să primească vreun vaccin, iar beneficiile vaccinurilor oricum depășesc riscurile.

ActiveNews a atras atenția asupra pericolului dezvoltării miocarditei în urma vaccinului experimental cu ARN mesager la: STUDIU: Vaccinul Pfizer poate provoca miocardită la persoanele în jur de 30 de ani. Cercetătorii israelieni au descoperit 62 de cazuri de miocardită după inocularea cu serul Pfizer