ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


CDC a publicat miercuri pe Twitter o postare controversată, recunoscând că americanii care au făcut un test PCR cu tampon nazal Covid-19 este posibil să le fi fost recoltat ADN-ul, scrie Info Wars.

"Îți amintești acel test #COVID19 cu tamponul nazal pe care l-ai făcut?", se arată în postare.
 
"Ce s-a întâmplat cu tamponul? Dacă a fost procesat cu un test PCR, există o șansă de 10% ca acesta să fi ajuns într-un laborator pentru o analiză de secvențiere genomică. Aflați mai multe despre acest proces și importanța lui".

La postarea de pe Twitter a CDC este legat un videoclip realizat de site-ul de tehnologie Wired care explică modul în care tampoanele nazale detectează noi tulpini de SARS-CoV-2.

Raportul video spune că presupusele "10%" din probele colectate sunt trimise pentru teste de secvențiere genomică, susținând că oamenii de știință analizează doar componența genetică a virusurilor și nu ADN-ul oamenilor conectați la fiecare probă.

Secvențierea se face în cooperare între agențiile locale, de stat și federale, precum și laboratoarele academice și clinice.
  
VIDEO:

 
Deși ei susțin că există "10% șanse" ca probele să fie testate, numărul este cu siguranță mult mai mare.