ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Centrul pentru Controlul Bolilor (CDC) din SUA își modifică practicile de înregistrare a datelor și de testare a "Covid19" pentru a face să pară că "vaccinurile" experimentale de terapie genetică sunt eficiente în prevenirea presupusei boli. CDC a făcut chiar un anunț pe site-ul lor la sfârșitul lunii, afirmând schimbările de politică, transmite ZeroHedge.

„Șmecheria” constă în raportarea a ceea ce ei numesc "infecții de descoperire" - adică persoane care sunt complet "vaccinate" împotriva infecției Sars-Cov-2, dar care se infectează oricum. În esență, Covid19 s-a dovedit de mult timp - pentru cei care sunt dispuși să fie atenți - că este o narațiune pandemică creată în întregime, construită pe doi factori cheie:

1. Teste fals pozitive. Testul PCR, care nu este fiabil, poate fi manipulat astfel încât să raporteze un număr mare de rezultate fals pozitive prin modificarea pragului de ciclu (valoarea CT)

2. Număr de cazuri umflat. Definiția incredibil de largă a "cazului Covid", utilizată în întreaga lume, enumeră orice persoană care primește un test pozitiv ca fiind un "caz Covid19", chiar dacă nu a prezentat niciodată simptome.

Fără aceste două politici, nu ar fi existat niciodată o pandemie semnificativă, iar acum CDC a adoptat două schimbări de politică, ceea ce înseamnă că acestea nu se mai aplică persoanelor vaccinate.

În primul rând, din instrucțiunile CDC pentru autoritățile sanitare de stat privind gestionarea "posibilelor infecții descoperite" (încărcate pe site-ul lor la sfârșitul lunii aprilie), pentru cazurile cu o valoare cunoscută a pragului de ciclu RT-PCR (Ct), se trimitea la CDC numai probele cu valoare Ct ≤28 pentru secvențiere. (Secvențierea nu este fezabilă cu valori Ct mai mari).

De-a lungul pandemiei, valorile CT care depășesc 35 au fost norma, laboratoarele din întreaga lume ajungând până la 40. În esență, laboratoarele efectuau atâtea cicluri câte  erau necesare pentru a obține un rezultat pozitiv, în ciuda avertismentelor experților care au avertizat că acest lucru era inutil (chiar și Fauci însuși a spus că orice depășire a 35 de cicluri este lipsită de sens).

Dar ACUM, și numai pentru persoanele complet vaccinate, CDC va accepta numai eșantioane obținute din 28 de cicluri sau mai puțin. Aceasta nu poate fi decât o decizie deliberată, pentru a diminua numărul de "infecții descoperite" înregistrate oficial.

În al doilea rând, infecțiile asimptomatice sau ușoare nu vor mai fi înregistrate ca fiind "cazuri de covid". Așa este. Chiar dacă un eșantion recoltat la valoarea scăzută de 28 CT poate fi secvențiat în virusul presupus a fi cauza Covid19, CDC nu va mai ține evidența infecțiilor de debut care nu duc la spitalizare sau deces.

De pe site-ul CDC: 

„Începând cu 1 mai 2021, CDC a trecut de la monitorizarea tuturor cazurilor de descoperire a vaccinurilor raportate la concentrarea pe identificarea și investigarea doar a cazurilor spitalizate sau mortale din orice cauză. Această schimbare va contribui la maximizarea calității datelor colectate cu privire la cazurile de cea mai mare importanță clinică și de sănătate publică. Numerele anterioare de cazuri, care au fost actualizate ultima dată la 26 aprilie 2021, sunt disponibile doar pentru referință și nu vor fi actualizate în continuare”.

Pur și simplu, a fi asimptomatic - sau a avea doar simptome minore - nu va mai conta ca un "caz Covid", ci doar dacă ați fost vaccinat.

CDC a pus în aplicare noi politici care au creat efectiv un sistem de diagnosticare pe niveluri. Ceea ce înseamnă că, de acum încolo, persoanele nevaccinate vor putea fi diagnosticate mult mai ușor cu Covid19 decât cele vaccinate.

Luați în considerare...

Persoana A nu a fost vaccinată. Aceasta este testată pozitiv pentru Covid folosind un test PCR la 40 de cicluri și, deși nu are simptome, este oficial un "caz de covidie".

Persoana B a fost vaccinată. Ea este testată pozitiv la 28 de cicluri și petrece șase săptămâni imobilizată la pat cu febră mare. Pentru că nu a ajuns la spital și nu a murit, NU este un caz Covid.

Persoana C, care a fost de asemenea vaccinată, a murit. După ce a stat săptămâni întregi în spital cu febră mare și probleme respiratorii. Numai că testul PCR pozitiv al acestora a fost de 29 de cicluri, deci nici ei nu sunt oficial un caz Covid.

CDC demonstrează frumusețea de a avea o "boală" care poate apărea sau dispărea în funcție de cum o măsori.

Pentru a fi clar: dacă aceste noi politici ar fi fost abordarea globală a "Covidului" din decembrie 2019, nu ar fi existat deloc o pandemie.

Dacă le aplici doar celor vaccinați, dar păstrezi vechile reguli pentru cei nevaccinați, singurul rezultat posibil poate fi că înregistrările oficiale arată că "Covidul" este mult mai răspândit în rândul celor din urmă decât în rândul celor dintâi.

Aceasta este o politică menită să umfle continuu un număr și să îl minimizeze sistematic pe celălalt. Ce este aceasta, dacă nu un act evident și deliberat de înșelăciune?