ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mii de oameni au ieșit duminică, luni și marți pe străzile din Praga pentru a protesta împotriva restricțiilor covidiene. Protestatarii au fluturat steaguri și au scandat sloganuri anti-segregare socială pe criteriul (ne)vaccinării, cerând să înceteze interdicția de acces în anumite locuri pentru cei nevaccinați, a informat LifeSiteNews.

Cehii au protestat marți împotriva discriminărilor covidiene. VIDEO:

Și luni, protestatarii au mărșăluit în Praga împotriva obligativității vaccinării și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO:

 

Protestul de duminică. VIDEO

Cu câteva zile înainte manifestanțianti-Dictatura Covid au vizitat Ambasada Chinei din Praga, unde au protestat împotriva dictatorului Xi Jinping, cel care s-a oferit vara trecută să ajute OMS în misiunea de a pașaportiza și digitaliza omenirea vaccinată. Ei au instalat o adevărată compoziție ad-hoc, în care Xi Jinping e înfățișat în pielea goală (împăratu-i dezbrăcat?), stând într-o cadă cu cap de dragon și cu spate de motor cu reacție. Apa din cadă pare a fi sângerie. Totul pe fondul unor ștreanguri formate din cercurile Olimpiadei aflate în derulare acum în China: SE REPETĂ POVESTEA? În pragul Jocurilor Olimpice de la Beijing, un studiu din Wuhan informează că un coronavirus de la lilieci, cu o rată mare a mortalității și transmiterii, NeoCoV, este la o mutație distanță de a reprezenta un pericol pentru oameni

 

Pe cada cu cap de dragon scrie „Naked Evil Taking Off” (Răul Gol decolând), iar în spatele acesteia atârnă în aer cercurile din sigla Jocurilor Olimpice, alcătuite din funie groasă cu nod pentru spânzurat capete „luminate”.

 

Nu știm dacă „dragonul” de la Praga a zburat vreodată, dar imaginile cu el au făcut deja înconjurul lumii. Cu siguranță, dictatorul chinez scoate flăcări pe nări privindu-le.