ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Peter McCullough este cardiolog consultant și director medical adjunct al Centrului medical din cadrul Universității Baylor din Dallas, Texas. De asemenea, el este profesor de medicină internă la Centrul de Științe ale sănătății din cadrul universității A & M din Texas. Dr. McCullough este o autoritate recunoscută la nivel internațional pentru cercetarea sa privind rolul bolii renale cronice ca stare de risc cardiovascular, având peste 1000 de publicații și peste 500 de citări în Biblioteca Națională de Medicină, fiind cel mai publicat om de știință din istoria domeniului său de specializare, informează MedicalKidnap.com

Când a lovit criza Covid, dr. McCullough a început să studieze literatura medicală pentru a găsi tratamente și a început să-și trateze pacienții cu medicamente existente, deoarece persoanele care aveau rezultat pozitiv la testul Covid erau trimise acasă de la spitale și li se spunea să aștepte două săptămâni, fără nici o opțiune de tratament.

Dr. McCullough era atunci autorul principal al unui studiu publicat în the American Journal of Medicine, care făcea o trecere în revistă a medicamentelor existente, ce aveau deja autorizație de punere pe piață și s-au dovedit a trata cu succes pacienții de Covid. La acea dată, potrivit dr. McCullough, existau peste 50.000 de lucrări despre Covid în literatura revizuită inter pares, însă niciuna nu aborda modul în care doctorii ar trebui să trateze Covid. După publicare, a devenit cel mai citat studiu despre Covid și oameni din toată lumea îl contactau pe dr. McCullough pentru a-i cere ajutorul în tratarea pacienților cu Covid.  

Astfel, acesta a hotărât să extragă niște slide-uri din prezentarea sa și să publice pe YouTube un video pe această temă, pentru a informa lumea că există tratamente eficiente pentru Covid. Filmulețul a devenit în scurt timp viral, după cum este de așteptat când unul dintre cei mai respectați doctori din lume prezintă tratamente eficiente împotriva coronavirusului. Dar, în aproximativ o săptămână, YouTube l-a șters, motivând că încălca termenii comunității lor.

Atunci a decis să se implice și senatorul Johnson din Wisconsin, aranjând ca dr. McCullough și alții să depună mărturie ca expert în cadrul audierilor din Senat, în noiembrie 2020, explicând că nu trebuia să moară oameni de Covid, pentru că există tratamente eficiente. Această informație salvatoare de vieți a fost cenzurată de presa corporatistă și a fost ștearsă de Big Tech pe rețelele de socializare. 

Dr. McCullough însuși este un supraviețuitor de Covid și a folosit personal aceste tratamente, dar și pentru membrii familiei sale. 

Toate aceste informații au fost explicate recent de Dr. McCullough, într-o audiere în fața Comisiei pentru Sănătate și Servicii Umane din Senatul Texas (video mai jos eng/fr).