ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Răzvan Constantinescu a fost convocat pentru a treia oară la audieri, de data aceasta, medicul se va prezenta la Cabinetul Rectorului, la UMF.

Motivul convocării îl constituie, după cum precizează și facsimilul, faptul că ”Dl. Șef lucr. dr. Răzvan-Nicolae Constantinescu a întrebat studenții din sală dacă sunt vaccinați și dacă Universitatea i-a obligat să plătească test antigen. Studenții au răspuns că toți sunt vaccinați și doar 3 colegi au prezentat adeverință cu rezultatul negativ al testului antigen, test efectuat gratuit în Universitate”


Este precizat, de asemenea, că neprezentarea domnului dr. Constantinescu va atrage, în consecință, sancționarea, fără efectuarea cercetării disciplinare prealabile.

Audierea va avea loc astăzi, 28 iunie, la ora 14:30, în Cabinetul Rectorului. Deja au apărut mesaje de susținere pentru dl. dr. Constantinescu:  ”Luni, 28 iunie, ora 14:00, vă așteptăm în fața Rectorat UMF Iași alături de Dr. Răzvan Constantinescu!”
 
 


”Înainte de a părăsi incinta, doresc să mulțumesc studenților mei, foști și actuali, pentru susținere (în special marți, în fața sediului CMR Iași). Că, doar pentru a mă apăra pe mine (ori pentru a-mi crește notorietatea) și nu pe ei, mi-am pus eu pielea pe băț. Sunt impresionat de reacțiile de solidaritate care-mi atenuează senzația de singurătate, ca unic nebun printre atâtea cadre didactice sănătoase și responsabile. Vă mulțumesc!”, a declarat Răzvan Constantinescu.
 
 

 
Revenim cu detalii după ora 14:00