ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


1 din 95 de băieți dintr-o școală privată din California au dezvoltat miocardită după injectarea cu serul experimental COVID arată o estimare făcută pe cazuri concrete, diagnosticate la Școala Creștină Monte Vista din Watsonville, California.

Estimarea - una dintre primele de acest fel date publicității - îi aparține lui Steve Kirsch, fondator al Fundației pentru Cercetarea Siguranței Vaccinurilor și al Fondului pentru Tratamentul Timpuriu al COVID.

Cifrele lui Kirsch contrazic flagrant poziția Agenției de Reglementare a Medicamentelor și Produselor Medicale (MHRA) din Marea Britanie, de exemplu, după care miocardita și pericardita post-vaccinală ar avea un "potențial de risc foarte rar.", afirmație găsită adeseori în retorica agențiilor de știri, cum ar fi Reuters.

Nu este o surpriză pentru noi: Jim Smith, președintele Fundației Reuters, este și membru în consiliul de administrație Pfizer.

Steve Kirsch, un inginer absolvent de MIT devenit multimilionar după ce a inventat unul dintre primele motoare de căutare pe internet, Infoseek, s-a vaccinat împreună cu familia imediat după ce serul genetic a devenit disponibil dar în ultimele luni a devenit una dintre cele mai puternice voci împotriva vaccinării nediscriminate.

Vedeți și Col. Dr. Valeriu Gheorghiță: Miocardita afectează „cel puțin două organe: ȘI INIMA ȘI CORDUL” - VIDEO. DECLARAȚIILE ANULUI 2021

VOTAȚI CU NOI:

SONDAJELE ActiveNews: APOSTOLII vs INTOXICATORII. Vă invităm să VOTAȚI AICI!