ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unul din stâlpii Sectei Bancare Asiatice, condusă, potrivit investigațiilor Corporate Transparency, de însuși Dalai Lama, liderul spiritual al Tibetului, și care controlează 80% din mafia financiar-bursiero-bancară din lume, îl reprezintă banca americană Citigroup, pe care o vom prezenta astăzi.

Citigroup este a treia cea mai mare instituție bancară din Statele Unite. Alături de JPMorgan Chase, Bank of America și Wells Fargo, este una dintre cele patru mari instituții bancare ale Statelor Unite.

Este considerată o bancă de importanță sistemică de către Consiliul de Stabilitate Financiară și este în mod obișnuit citată ca fiind prea mare pentru a eșua. Este una dintre cele opt bănci de investiții globale din Bulge Bracket.

Are un flux financiar de aproape 5 trilioane de dolari, adică, aproape CINCI MII de MILIARDE de DOLARI.

Are în jur de 19 mii de clienți, din care 85% fac parte din celebrul clasament „Fortune 500” întocmit de prestigioasa revistă FORTUNE, top care include cele mai bogat 500 de companii din Statele Unite ale Americii.

Prin rețeaua globală a Citigroup Inc., unde Inc.-Incorporated, după denumirea firmelor din SUA, se traduce ca „societate înregistrată”, se transmite zilnic, ca exemplu demonstrativ, echivalentul PIB-ului Germaniei peste granițe, valute și clase de active.

Aceste date arată cât se poate de clar dimensiunea colosală de operare pe care Secta Bancară Tibetană, infiltrată la vârful sistemului, poate penetra mai toate companiile din lume, manipulând adunările generale ale acestor prin manevre ascunse. Oamenii „Sectei”, după cum am denumit-o, se infiltrează astfel în economiile marilor puteri ale lumii, prin dominația prin care și-o impun în acționariatul companiilor de top, în special cele americane.

Și vom releva, din nou, în acest episod, inclusiv prin grafice, cum funcționează schemele pomenite anterior.

Activitatea Citigroup Inc. este organizată în jurul a trei domenii:

– banca corporativă și de investiții: intermedieri financiare, activități de piață a ratei dobânzii, capital de investiții etc., etc.;

– banca comerciala: vânzarea produselor bancare tradiționale și specializate (credit de consum, credit de leasing etc.);

– altele: în principal private banking și gestionarea fondurilor de investiții alternative.

La sfârșitul anului 2022, grupul gestiona 1.365,9 miliarde USD în depozite curente și 640,2 miliarde USD în împrumuturi curente.

Produsele și serviciile sunt comercializate printr-o rețea de 2.092 de sucursale în întreaga lume.

Iată acționarii lor, care se interconexează cu alte mari companii globaliste:



Sursa: https://finance.yahoo.com/quote/C/holders/

Citigroup Inc (US:C) are 2506 proprietari și acționari instituționali care au depus formulare 13D/G sau 13F la Securities Exchange Commission (SEC). Aceste instituții dețin în total 1.496.119.300 de acțiuni.

TRUSTUL FINANCIAR SECRET CHINEZ (conform lucrării MASTER OF CHESS – THE COMPLETE GUIDE TO FINANCIAL MARKET LEADERSHIP FOR ANYONE), ARE ÎN COMPONENȚA SA URMĂTOARELE COMPANII:

Abuzul sau utilizarea unui monopol pentru a restricționa concurența și a obține control excesiv asupra unei piețe poate fi ilegal, în unele jurisdicții. Aceasta se bazează pe conceptul de „antitrust” sau „legislația antimonopol”, care vizează protejarea concurenței și prevenirea comportamentului anticoncurențial care ar putea dăuna consumatorilor sau ar afecta piața într-un mod negativ.

Iată câteva motive pentru care detenția unui monopol poate fi considerată ilegală:

Restricționarea Concurenței: Un monopol poate duce la limitarea concurenței pe piață, ceea ce poate duce la prețuri mai ridicate pentru consumatori, o calitate mai scăzută a produselor sau serviciilor și o inovație redusă. Legislația antimonopol vizează prevenirea acestor consecințe negative.

Abuzul de Putere: Dacă o companie cu un monopol utilizează puterea sa pentru a exclude sau a împiedica alte companii să concureze în mod echitabil, acest lucru poate fi considerat un abuz de putere. Acest tip de comportament poate include prețuri discriminatorii, blocarea sau limitarea accesului altor companii la resurse esențiale și altele.

Schema de operarea Citigroup, potrivit https://masterofchess.finance/

Vom reveni!