ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dezbatere publică

„Pandemia Covid-19 – Ce s-a făcut și ce ar trebui să facem?„

02 august 2021, ora 17.00

 

Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept (CASD), organizație non-guvernamentală înființată cu scopul de a apăra drepturile si libertățile constituționale ale cetățenilor, precum și ordinea constituțională și statul de drept în Romania, organizează

dezbaterea publică „Pandemia Covid-19 – Ce s-a făcut și ce ar trebui să facem?”, ce va avea loc pe data de 02 august 2021, ora 17.00, în incinta Hotelului Marshal Garden, Sala Panoramic 1, din București, Calea Dorobanților, nr. 50B, Sector 1.

De la începutul pandemiei Covid-19 și până în prezent nu a avut loc nicio consultare sau dezbatere publică între autoritățile române și cetățeni pe tema măsurilor instituite.

Dezbaterea pe care o organizăm va avea participarea atât a societății civile, cât și a membrilor autorităților publice decidente în contextul pandemiei Covid-19: Președinție, Guvern, CNSU, Grupul de suport tehnico-științific, Senat și Camera Deputaților, grupurile parlamentare din cele două camere ale Parlamentului.

În vederea creării unei punți de comunicare între cetățeni și autoritățile publice cu privire la măsurile care se iau în pandemie pentru combaterea transmiterii virusului Sars-Cov-2 au fost transmise invitații către reprezentanții autorităților publice menționați în lista atașată.

Dezbaterea va fi transmisă live pe pagina de Facebook a asociației CASD (https://www.facebook.com/AsociatiaCASD/) precum și pe paginile celorlalte asociații participante.

Accesul presei este permis. Se pot face înregistrări, precum și transmisii live.

Persoana de contact pentru detalii privind evenimentul este Elena Radu, președinte CASD, ce poate contactată la telefon 0743.12.00.02 sau e-mail asociatiaCASD@gmail.com.